Ramon Beense

Biografie

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden. Hij heeft inmiddels een landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteitszanger van A kwaliteit.

SBS 6 Shownieuws heeft vaak aandacht aan Ramon Beense besteed en hij belandde in de top 10 van het TV programma: de 25 meest emotionele TV momenten voor zijn optreden bij Bloed, Zweet en Tranen.

Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon Beense een staande ovatie van het gehele publiek. Jeroen van der Boom was zo onder de indruk van Ramon dat hij hem helpt bij het maken van de volgende single. Ook Ajax vroeg Ramon te zingen in de Arena bij een belangrijke voetbalwedstrijd in Amsterdam.

In 2014 was Ramon publieksfavoriet bij de finale van de Toppers!

Ramon Beense is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent. Wanneer (grote) broer Peter Beense gaat zingen begint het bij Ramon al snel te kriebelen en zal ook hij binnen niet al te lange tijd de bühne op springen.

Inmiddels heeft deze 47 jarige zanger al vele Nederlandstalige single’s en albums gemaakt waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dat is het leven’, ‘Jij en Ik’,  ‘Dans met mij door het leven,  ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’ e.a..Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.

Wil je op de hoogte blijven? www.facebook.nl/RamonBeense.nl

Toppers finale

SBS6 TV Programma: Bloed, Zweet en Tranen

Blijf op de hoogte